hublet tablets

Wat is Hublet?

Hublet is een self-service, uitleenbare tabletoplossing die vrijwel geen IT-vaardigheden vereist om in te zetten en te beheren, waardoor je eenvoudig digitale content aan iedereen kunt aanbieden. De oplossing is gebaseerd op de uiterst eenvoudig te gebruiken Hublet Tablet, Hublet Dock en onze Hublet Manager software die u volledige controle geeft.

Niet langer zijn eBooks, tijdschriften, films, menu’s of zelfhulp apps beperkt tot degenen die hun eigen elektronische apparaten hebben. Met de leenbare Hublet Solution kan jouw bibliotheek content beschikbaar maken voor je collega’s, bezoekers, leden en patiënten … en zo digitale inclusie bieden voor iedereen.

moeder met kind op schoot met de hublet tablet

De tablets van Hublet lenen en gebruiken mensen gemakkelijk zelf!

1

pas scannen

Gebruikers identificeren zich met behulp van een bestaande kaart, QR-code of pin die op het scherm van het docking station wordt ingevoerd.

2

tablet kiezen

De tablet wordt ontgrendeld uit het dockingstation, zodat deze volledig schoon en klaar voor gebruik is voor de lener.

3

content gebruiken

De inhoud op een Hublet kan precies worden beheerd en is afgestemd op de gebruiker op basis van profielen die jouw organisatie aanmaakt.

4

tablet terugzetten

Als de lener klaar is, wordt de tablet teruggezet in het dock en worden alle gegevens en instellingen volledig gewist, klaar voor de volgende gebruiker.

img-5

Hublet Tablets zijn ideaal voor meerdere toepassingen

De Hublet Tablet oplossing wordt wereldwijd in een groot aantal sectoren toegepast, met bedrijven uit de entertainment-, voedsel- en drankindustrie die de tablets gebruiken om hun personeel en klanten een aanzienlijke meerwaarde te bieden. Hublet is een prima toepassing en geschikt voor bibliotheken, hogescholen en universiteiten maar ook in andere organisaties waar content gecontroleerd beschikbaar moet worden gesteld.

Hublet voor bibliotheken

Hublet in de gezondheidszorg

Hublet in het onderwijs

Hublet voor musea

Steeds opnieuw opgeladen, gewist en weer klaar voor gebruik!

img-6

Het Hublet Dock is een self-service oplossing waarmee uw Hublet Tablets getoond, opgeladen, uitgeleend en gewist kunnen worden (bij terugkomst) zonder tussenkomst van personeel.

De Dock is ongelooflijk klein en beschikbaar als een aan de muur gemonteerde optie of, de meest populaire keuze, een vrijstaande versie die overal in jouw bibliotheek kan worden geplaatst.

Met de Hublet Manager houd je controle over alle tablets

Het Hublet Dock is een self-service oplossing waarmee jouw Hublet Tablets getoond, opgeladen, uitgeleend en gewist kunnen worden (bij terugkomst) zonder tussenkomst van personeel. Het Dock is heerlijk compact en beschikbaar als een aan de muur gemonteerde optie of, dat is de meest populaire versie, een vrijstaande eenheid die overal in jouw bibliotheek kan worden geplaatst.

Hublet manager

Voorbeelden waar Hublet tablet oplossingen succesvol worden ingezet

Redbridge bibliotheek (Engeland)

De klanten van Redbridge Libraries gaven maar liefst gemiddeld 4,15 uit maximaal 5 punten voor het gemak van het lenen en gebruik van de Hublet.

“We hadden in het verleden andere tablets geprobeerd en hadden problemen met diefstal en apparaatbeheer. De veiligheidsvoordelen van de Hublet in vergelijking met standaard tablets zijn voor ons een enorme bonus.”

Tom Blackwell – Systeemverbetering en projectmanager

Laakso ziekenhuis (Finland)

Patiënten in het Laakso ziekenhuis waren heel tevreden over de Hublet en hebben gezegd dat het fantastisch makkelijk te gebruiken is. Het personeel van het Laakso Ziekenhuis zegt dat Hublet hen heeft laten zien hoe dergelijke digitale oplossingen ook de revalidatie kan ondersteunen en vergemakkelijken.

“Hublet is een functionele oplossing en voegt echt iets toe voor ons in het Laakso Ziekenhuis en daar zijn we blij mee. Van zowel van ons personeel en de patiënten hebben we geweldig positieve feedback.”

Päivi Hemming – Afdelingsmanager

img-8

Neem vandaag nog contact op met Jos of Björn voor een advies wat de Hublet Tablet oplossingen voor jouw bibliotheek kan betekenen.

img-9
ekz benelux
Geef hier je email adres in en klik op aanmelden