Service pagina

Service is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Er zijn verschillende manieren hoe wij jou kunnen ondersteunen. Hoe dit in zijn werk gaat leggen we graag uit.

img-5

Hoe werkt de support portal?

Bestaande klanten kunnen toegang krijgen tot onze bibliotheek van handleidingen, drivers, installatie documentatie en andere informatie. We hebben deze allemaal netjes gerangschikt en doorzoekbaar voor jullie op een rijtje gezet. Veel voorkomende zaken kunnen hier vrijwel meteen door de klant worden gevonden en opgelost.

Heb je dan nog iemand nodig of kom je er niet helemaal uit? Dan kun je een ticket aanmaken. Dit zorgt ervoor dat we je vraag zo goed en snel mogelijk kunnen afronden. 

Heb je nog geen toegang tot de portal? Vraag dan snel een eigen inlog aan en dan kun je meteen na accepteren van de email aan de slag.

Service bij ekz Benelux

Onze klanten kunnen op verschillende manieren geholpen worden bij voorkomende vragen.
Als eerste hebben we onze support portal.

Wat kan ik op de portal terugvinden?

Kom je er niet helemaal uit of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met support@ekzbenelux.com

img-6

Beschikbaarheid

Onze service engineers zijn tijdens kantooruren beschikbaar. Via het ticketsysteem worden de vragen op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Wij streven altijd naar een zo snel mogelijke reactie, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Doorgaans is de oplossing binnen 24u gerealiseerd. Is er een inspectie nodig? Dan kunnen we van op afstand hulp bieden. 90% van onze support vragen kunnen we op deze manier snel oplossen zodat jij weer verder kunt.

Mocht het toch nodig zijn om langs te komen, dan plannen we een bezoek in en komt een van onze service engineers bij je langs om op locatie de zaken te verhelpen.

Weekenddienst

Ook in het weekend staan wij voor onze klanten klaar. Van 10.00 tot 14.00 uur is het voor dringende situaties mogelijk om telefonisch contact op te nemen via: 

NL: +31 (0)348 – 480900
BE: +32 (0)800 – 18010

 

SLA - service level agreement

We bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een Service Level Agreement. Hierbij krijg je de zekerheid van de beste service tegen de beste prijs voor jouw specifieke situatie. Wil jij ook toegang tot de beste service? Dat kan, neem dan contact op met Jos van Zundert en dan kan hij kijken wat voor jullie situatie de beste manier is om het service en onderhoudspakket samen te stellen. 

Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met support@ekzbenelux.com

ekz benelux
Geef hier je email adres in en klik op aanmelden