itrack Cloud platform update

itrack cloud

Wist je dat we al geruime tijd bezig zijn om ons itrack Cloud platform? We combineren het beste van Librix Online met het bekende van onze itrack Statistics omgeving. Bijna alle bezoekertellers van onze klanten kunnen al worden geraadpleegd. Binnenkort voegen we ook de zelfbediening en beheertools toe voor ultiem gemak.

Door het recent stoppen van de LibrixOnline omgeving van Nedap is de ontwikkeling van onze nieuwe itrack Cloud platform in een stroomversnelling geraakt. Vrijwel alle bezoekertellers van onze klanten zijn inmiddels omgezet naar dit nieuwe platform.

Ons nieuwe platform is onderscheidend omdat we hiermee zowel nieuwe als oude blijven technologie ondersteunen. Onze nieuwe technologie bestaat uit tellers die met hoge accuratesse tellen met behulp van camerabeelden. Ook met de oude technologie – waarmee we tellen met sensoren in de de Nedap beveiligingspoorten – blijven we onze klanten van dienst.

De aankomende maanden zullen wij ons richten op de uitbreiding van dit platform zodat het een volwaardig alternatief wordt voor LibrixOnline. Ook de bekende functionaliteit van de itrack Statistics site wordt overgeheveld naar het itrack Cloud platform.

EKZ benelux biedt hiermee aan al haar klanten continuïteit en bereidt zich voor op de toekomst.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Jos (Zuid-Nederland en België) of Björn (Noord-Nederland).

ekz benelux
Geef hier je email adres in en klik op aanmelden