Persbericht: Vanaf 1 januari bedient ekz benelux zelf de Vlaamse bibliotheek markt en wordt de samenwerking met onze vertegenwoordiger Progress International afgerond.

Op 1 januari 2022 is de naamswijziging welke eerder dit jaar werd ingezet dan ook officieel als entiteit van kracht. 

Woerden, januari 2022

Met ingang van 1 januari 2022 is de naamswijziging van de entiteit formeel rond. Eerder dit jaar kondigde ekz benelux al aan om onder deze naam verder te gaan. Nu is dat ook formeel afgerond.

Marc de Lange, directeur ekz benelux zegt: “‘Samen innoveren!’ is een strategische keuze waarbij we de binding met onze klanten verder willen versterken. We hebben de afgelopen periode op allerlei gebied onze positionering en strategie onder de loep genomen. Ook onze vertegenwoordiging in Vlaanderen was een van de punten waar we meer focus op de markt willen. Een van onze fundamenten van onze visie is dat we onze software zelf ontwikkelen en dat we ook een geheel eigen service team hebben waarmee we onze klanten op ieder gebied kunnen ondersteunen. Het is dan ook een logische volgende stap om ook de advisering voor de Vlaamse klanten in onze eigen organisatie onder te brengen.

We willen Pascal en zijn team bedanken voor zijn bijdrage aan de afgelopen periode en we werken samen om de overdracht de komende maanden af te kunnen ronden.”

Pascal van Rompaey, eigenaar Progress International zegt: “Het is altijd spijtig om afscheid te nemen van een samenwerking, maar ik kan deze logische stap wel begrijpen. Progress International zal doorgaan met het leveren van RFID labels, lenerspasjes en barcodelabels aan de Vlaamse bibliotheken. In die hoedanigheid blijven we ook met ekz benelux samen optrekken.” 

Jos van Zundert, sales manager ekz benelux vult aan: “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier samengewerkt met Pascal. Voor ons als ekz benelux is het nu een logische vervolgstap de verkoop weer zelf ter hand te nemen. Met ons service apparaat en de collega’s zijn we goed in staat de wensen van onze klanten en potentiële klanten in te vullen.” 

Het bedrijf heeft een meerjarenplan voor de Benelux opgesteld en er zijn een flink aantal nieuwe initiatieven in voorbereiding welke invulling geven aan ‘Samen innoveren!’. Later dit jaar zal hier meer over bekend worden gemaakt.

ekz benelux
Geef hier je email adres in en klik op aanmelden