Bibliotheek Tervuren

bibliotheek tervuren

Onlangs mochten wij de Gemeentelijke Openbare Bibliotheek van Tervuren verwelkomen als nieuwe klant. 

Wij vroegen Mieke Praet hoe zij onze dienstverlening heeft ervaren:

“Het onderhouden van de zelfbedienings apparatuur is cruciaal. Omdat het een bedrijfskritisch proces is geworden in de bibliotheken, moet je er vanuit kunnen gaan dat de apparatuur goed functioneert. 

Maar techniek kan je wel eens in de steek laten. En als dit dan gebeurt, is het fijn als je snel en vakkundig door engineers met ervaring en kennis geholpen wordt.”

"Service is cruciaal"

Zo ervaart de bibliothecaris van de Bibliotheek Tervuren de samenwerking met ekz benelux dan ook. “We zijn sinds kort klant bij ekz benelux en ervaren de kennis en kunde van de medewerkers van ekz benelux als een verademing”, aldus Mieke Praet.

img-3
img-4

“We kampten met een hardnekkig probleem vanuit het verleden en na de overgang naar ekz benelux bleek dat de engineers met kennis van zaken het probleem konden oplossen. 

Het is fijn dat ekz benelux haar eigen technische personeel heeft, waarbij we als bibliotheek vaste contactpersonen hebben. Met een zogenaamde Service Level Agreement hebben we in de toekomst geen verborgen kosten. 

We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we ook in de komende jaren kunnen bouwen op de service engineers van ekz benelux.”

“We zijn sinds kort klant bij ekz benelux en ervaren de kennis en kunde van de medewerkers van ekz benelux als een verademing.”
img-6

Neem vandaag nog contact op met Jos van Zundert voor een advies wat wij kunnen betekenen voor jouw bibliotheek!

img-7
ekz benelux
Geef hier je email adres in en klik op aanmelden